jaha då var man lite äldre...

Tror tyvärr inte jag blivit visare på bara ett dygn.

satt hos min morfar idag och innsåg att det är 4 år sedan jag tog mitt pick och pack och flyttade till halmstad, och det är min sista sommaren i "sommarstaden" och jag har bestämt att det ska bli min bästa. Så här såg jag ut då, smal och smärt men en riktig busunge.



för en gångs skull är jag till freds med att vara "Bara Sanna".

Jag har också insett att detta blir min första sommar som singel här, och det kan ju bara vara en possitiv sak om man tittar på mina erfarenheter.

växlade 1000 spänn till USA idag $164 blev det in translation det ser ut såhär: 17 dagar kvar(!)

funderar på att tattuera mig efter ett par års moget övervägande.


texten runt labyrinten (symbol för evigt liv och det uppenbara sökandet efter rätt väg är ett citat ur min favorit dikt)

Two roads diverged in a yellow wood,

And sorry I could not travel both

And be one traveler, long I stood

And looked down one as far as I could

To where it bent in the undergrowth;


Then took the other, as just as fair,

And having perhaps the better claim,

Because it was grassy and wanted wear;

Though as for that the passing there

Had worn them really about the same,


And both that morning equally lay

In leaves no step had trodden black.

Oh, I kept the first for another day!

Yet knowing how way leads on to way,

I doubted if I should ever come back.


I shall be telling this with a sigh

Somewhere ages and ages hence:

Two roads diverged in a wood, and I-

I took the one less traveled by,

And that has made all the difference.


idiot.

har lite att uppdattera om på den tråkiga sidan av min familj, närmare bestämt min brors far, dagens pucko. Han skaffade ny tjej för ett tag sen, i sthlm där han bor, gjorde henne på smällen och berättade glatt för M att han skulle bli storebror. M är 9. M är jätte glad över detta och ser fram emot att träffa sin lille bror som kom att heta noah, väga 900g och födas 2,5 månader förtidigt. han ligger i kuvös och vad gör idioten tror ni? han lämnar tjejen på bb och drar till ÖSD och super skallen av sig med sina vänner, glömmer/sover ruset av sig att hämta sin son på tåget efter han har varit hos mig på semester, dyker upp 12 (skulle hämtat han 7) och m får sitta i baksätet med hans polare och en drös pizza kartonger.

ett par timmar senare ringer han och undrar vad det är för et jävla pucko som klippt M, mamma naturligtvis, och gapar på om att ungen ser förjävlig ut, M tycker han e skit snygg. min fråga är "var sitter pojken, hör han detta?"

M får åka till stockholm för att träffa sin lillebror, en gång hinner han se den lilla pojke han längtat efter att få kalla sin lillebror, och han är så stolt när han kommer hem till östersund. ett par veckor senare ringer idiotjäveln till mamma och meddelar att han minsann lämnat tjejen och ungen.

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD ATT JAG SKULLE KUNNA DÖDA HONOM.

så nu sitter min nioåriga bror skit ledsen för att han antagligen inte kommer få träffa sin lillebror mer eller tjejen som han tycker så mycket om.

finns det ingen rättvisa i världen?
image16M, jag älskar dig, och jag önskar jag kunnde göra mer för dig.

vandring på hallandsåsen

Det är ju inte bara "det där misslyckade tunnelbygget" det är ju fint också. Var där uppe med Grannen och Tifa. Grannen gjorde pan(g)kakor och så picknickade vi mitt ibland vitsippor, bokar och pensionärer. tog med hunden, hon trodde hon var i himlen, hon ville inte åka hem. hajkade i 3 timmar åhhh så nöjda vi var med oss själva efter det. det gav nog en hel del vuxenpoäng.

kvällen mynnade ut i krog, den fruktade kamikazen och techno musik. det är livet det. image6image10image11
image12image13
kan världen kännas mer som hämtad ur ett utdrag i sagan om ringen? NOPE!

RSS 2.0